OmniTrader Forum - OmniTrader 2018 Technical Support
Not getting forum notifications

^ Top
Steve Luerman

Posts: 232

Joined: 8/19/2005
Location: Boulder, CO

User Profile
 
Subject : Not getting forum notifications
Posted : 12/3/2017 6:40 PM
Post #42762

A couple months ago, Nirvana changed from nirvsys.com to nirvanasystems.com. At that time, I stopped getting forum notifications until I updated my "safe senders" list to include "nirvanasystems.com".

Unfortunately, I am again not getting notifications. Has there been another change on Nirvana's side in the past week or so?

Does anybody else have this problem and/or have a recommendation? I use Outlook Mail (i.e., @outlook.com). "Worst case" I'll try one of my other email addresses (@gmail.com or @comcast.net) to see if the notifications get through.
^ Top
Steve Luerman

Posts: 232

Joined: 8/19/2005
Location: Boulder, CO

User Profile
 
Subject : RE: Not getting forum notifications
Posted : 12/5/2017 1:07 PM
Post #42791 - In reply to #42762

Well, I started getting notifications again. So, not sure what the problem was for the past week. Anyway, problem resolved.
^ Top
Steve Luerman

Posts: 232

Joined: 8/19/2005
Location: Boulder, CO

User Profile
 
Subject : RE: Not getting forum notifications
Posted : 12/7/2017 12:31 PM
Post #42829 - In reply to #42791

Well, I haven't gotten any notifications since making the last post indicating it was working. So, I've changed my notification email address to another provider, and I'm again getting notifications. Something is going on with @outlook.com. Oh well. @gmail.com is working fine.


https://www.omnitrader.com/currentclients/otforum/thread-view.asp?threadid=14569&posts=3