OmniTrader Forum OmniTrader Forum
forums calendars search
today this week
 
register logon control panel Forum Rules
You are currently browsing as a guest.
You should logon to access more features
A Self-Moderated Community - ALL MEMBERS, PLEASE READ!
Vote for Members who contribute the most to your trading, and help us moderate content within the Forums.


  Current location        Thread information  
OmniTrader 2017 Upgrade Forums
OptionTrader
Net Debit
Last Activity 10/5/2018 4:07 PM
3 replies, 599 viewings

Jump to page : 1
Now viewing page 1 [25 messages per page]
 
back reply
Printer friendly version

^ Top
gottfried

Regular
2525
Posts: 66

Joined: 12/17/2003
Location: Biel/Bienne Switzerland

User Profile
 
Subject : Net Debit
Posted : 10/3/2017 9:24 AM
Post #42505

I have Option Trader2 I would like to make a trade Plan for buying option Straddle with a net debit of maximun $4.00. Is that possible?
^ Top
John J

Veteran
1001002525
Posts: 251

Joined: 8/3/2010
Location: Leduc, AB

User Profile
 
Subject : RE: Net Debit
Posted : 10/5/2017 5:59 PM
Post #42512 - In reply to #42505

Hi Gottfried,

In order to do that you would need to upgrade to OptionTrader v4. This newer version allows you to enter the straddle as a Multi-Leg Limit Order (see attached).



[Edited by John J on 10/5/2017 9:12 PM]

Attached file : Capture.JPG (178KB - 218 downloads)
Attached file : Option Trader User Guide.pdf (905KB - 150 downloads)

^ Top
gottfried

Regular
2525
Posts: 66

Joined: 12/17/2003
Location: Biel/Bienne Switzerland

User Profile
 
Subject : RE: Net Debit
Posted : 10/5/2017 11:45 PM
Post #42515 - In reply to #42505

I made that but it doesn't work. I made a limit of 2.00 $ But it bought an option with net debit of 4.53
Attached file : Option 001.JPG (100KB - 42 downloads)
Attached file : Option 002.JPG (80KB - 44 downloads)

^ Top
John J

Veteran
1001002525
Posts: 251

Joined: 8/3/2010
Location: Leduc, AB

User Profile
 
Subject : RE: Net Debit
Posted : 10/6/2017 12:14 PM
Post #42518 - In reply to #42505

Try changing the 'Limit Units' setting from 'Percent' to 'Points'
Jump to page : 1
Now viewing page 1 [25 messages per page]
back reply

Legend    Action      Notification  
Administrator
Forum Moderator
Registered User
Unregistered User
E-Mail this thread to a friend
Toggle e-mail notification


Nirvana Systems
For any problems or issues please contact our Webmaster at webmaster@nirvsys.com.