OmniTrader Forum OmniTrader Forum
forums calendars search
today this week
 
register logon control panel Forum Rules
You are currently browsing as a guest.
You should logon to access more features
A Self-Moderated Community - ALL MEMBERS, PLEASE READ!
Vote for Members who contribute the most to your trading, and help us moderate content within the Forums.


  Current location        Thread information  
OmniTrader 2016 Forums
OmniTrader 2017 Technical Support
Default Web Browser
Last Activity 5/13/2018 2:15 AM
5 replies, 279 viewings

Jump to page : 1
Now viewing page 1 [25 messages per page]
 
back reply
Printer friendly version

^ Top
aztrix

Member

Posts: 23

Joined: 6/16/2004
Location: Sydney, NSW, Australia

User Profile
 
Subject : Default Web Browser
Posted : 11/29/2017 4:07 AM
Post #42696

Howzit Folks?

Internet Explorer is a crock, how do I change me default web browser?

Cheers
Aztrix
^ Top
Vinay

Legend
100100100100252525
Posts: 479

Joined: 12/9/2011
Location: Planet Earth

User Profile
 
Subject : RE: Default Web Browser
Posted : 11/29/2017 6:43 AM
Post #42697 - In reply to #42696

This forum is meant to discuss OmniTrader. Post your Internet Explorer related queries to any of the forums dealing with Windows or on Microsoft forums.


^ Top
jawjahtek

Regular
2525
Posts: 56

Joined: 5/29/2006
Location: Snellville, GA

User Profile
 
Subject : RE: Default Web Browser
Posted : 11/29/2017 6:47 AM
Post #42698 - In reply to #42696

Download Google Chrome and/or Mozilla Firefox (easy internet search for the downloads). When you run the downloaded file(s), they automatically ask if you want to make that browser the default browser. You should end up with each browser available as a choice in the Start box, but one will be the default that you choose.
^ Top
aztrix

Member

Posts: 23

Joined: 6/16/2004
Location: Sydney, NSW, Australia

User Profile
 
Subject : RE: Default Web Browser
Posted : 11/29/2017 7:09 AM
Post #42699 - In reply to #42697

Thanks for your response @Vinay, just to be clear I AM talking about OmniTrader 2017. I apologise if I didn't make it obvious in my request for technical support in the OmniTrader 2017 Technical Support forum. An assumption too far on my behalf.

So I'll rephrase my question:

How do I change the default web browser that OmniTrader 2017 uses?

For example, when I click on a link in OmniTrader 2017 help, OmniView, etc. it opens the link in Internet Explorer which as already stated is a crock. I'd like to use Opera, Chromium or at the very least Chrome to open web pages or html links.

Just confirming the obvious that Internet Explorer is NOT my default web browser anywhere that I have control, including the operating system.

Thanks once again for taking the time to respond.

Cheers
Aztrix

^ Top
Barry Cohen

Sage
5000100100100252525
Posts: 5394

Joined: 1/19/2004

User Profile
 
Subject : RE: Default Web Browser
Posted : 11/29/2017 4:20 PM
Post #42723 - In reply to #42699

While I agree with you about IE, unfortunately it is not currently possible as OmniView requires links to go to IE. You could right-click a link in OmniView & copy shortcut, then paste it into another browser.
^ Top
aztrix

Member

Posts: 23

Joined: 6/16/2004
Location: Sydney, NSW, Australia

User Profile
 
Subject : RE: Default Web Browser
Posted : 11/29/2017 9:18 PM
Post #42726 - In reply to #42723

Thanks Barry, I was afraid that would be the case :(

Jump to page : 1
Now viewing page 1 [25 messages per page]
back reply

Legend    Action      Notification  
Administrator
Forum Moderator
Registered User
Unregistered User
E-Mail this thread to a friend
Toggle e-mail notification


Nirvana Systems
For any problems or issues please contact our Webmaster at webmaster@nirvsys.com.