OmniTrader Forum OmniTrader Forum
forums calendars search
today this week
 
register logon control panel Forum Rules
You are currently browsing as a guest.
You should logon to access more features
A Self-Moderated Community - ALL MEMBERS, PLEASE READ!
Vote for Members who contribute the most to your trading, and help us moderate content within the Forums.


  Current location        Thread information  
OmniTrader 2017 Upgrade Forums
Portfolio Simulation Mode
Order of Trade Selection in PS
Last Activity 6/13/2018 11:40 AM
1 replies, 867 viewings

Jump to page : 1
Now viewing page 1 [25 messages per page]
 
back reply
Printer friendly version

^ Top
bvandyke

Member
25
Posts: 36

Joined: 4/12/2011
Location: Dallas

User Profile
 
Subject : Order of Trade Selection in PS
Posted : 5/1/2011 1:13 PM
Post #23894

In the PS i see that we can vary the critera for Trade Selection in the Edit Settings tab.

When using OT 2011 with Dynamic Optim., is there any thing wrong with using the BTAPR for the order of the Trade Selection?

I'm not completely clear in the FT, what using the BTAPR is doing and if it's truly a pure FT to use the BTAPR to determine what order the trades will be taken in. Thanks.

Bill
^ Top
Jim Dean

Idol
20005001001002525
Posts: 2772

Joined: 9/21/2006
Location: L'ville, GA

User Profile
 
Subject : RE: Order of Trade Selection in PS
Posted : 5/3/2011 5:43 PM
Post #23919 - In reply to #23894

There's a loooong story documented elsewhere about BT's in DO.

Bottom line. IGNORE THE BT INFO IN ANALYSIS REPORTS AND IN PORTSIM WHEN DYNAMIC OPTIMIZATION IS TURNED ON.

That's the nutshell.

The DO's FT data IS VERY USEFUL. Use that instead.
Jump to page : 1
Now viewing page 1 [25 messages per page]
back reply

Legend    Action      Notification  
Administrator
Forum Moderator
Registered User
Unregistered User
E-Mail this thread to a friend
Toggle e-mail notification


Nirvana Systems
For any problems or issues please contact our Webmaster at webmaster@nirvsys.com.