OmniTrader Forum OmniTrader Forum
forums calendars search
today this week
 
register logon control panel Forum Rules
You are currently browsing as a guest.
You should logon to access more features
A Self-Moderated Community - ALL MEMBERS, PLEASE READ!
Vote for Members who contribute the most to your trading, and help us moderate content within the Forums.


  Current location        Thread information  
OmniTrader Archives
OmniTrader 2010 Technical Support
Metastock Data
Last Activity 6/24/2015 2:45 PM
6 replies, 1030 viewings

Jump to page : 1
Now viewing page 1 [25 messages per page]
 
back reply
Printer friendly version

^ Top
Ray

Member

Posts: 6

Joined: 1/8/2004
Location: Perth, Australia

User Profile
 
Subject : Metastock Data
Posted : 6/18/2011 1:00 AM
Post #24226

How can I use Metastock data in Omnitrader?
^ Top


This accout has been deleted
 
Subject : RE: Metastock Data
Posted : 6/18/2011 2:10 AM
Post #24227 - In reply to #24226

You can just use it. Add the symbols to teh list via user data and browse to teh folder with teh metastock data.
^ Top
Ray

Member

Posts: 6

Joined: 1/8/2004
Location: Perth, Australia

User Profile
 
Subject : RE: Metastock Data
Posted : 6/18/2011 2:54 AM
Post #24228 - In reply to #24226

Under, Data Settings, it just shows Omnidata, which I don't use. I only follow a couple of Indexes and upload my data manually into Metastock. I want OmniTrader to be able to use the same data?
^ Top
jawjahtek

Regular
2525
Posts: 54

Joined: 5/29/2006
Location: Snellville, GA

User Profile
 
Subject : RE: Metastock Data
Posted : 6/18/2011 10:15 AM
Post #24229 - In reply to #24226

Open up the Focus List, click on the pencil icon (or Alt-E).
This will open the Focus List Editor.
To the right is a drop down menu for Data Source, click on User Data.
That will open up a window that shows all of the directories on your disk.
Go to the directory with Metastock Data and select the securities that you want.
Alternately, when you click on User Data, you will see a box in the lower right corner of the screen that says "Scan Hard Drive".
If you click on the box, OT will scan your hard drive for all security data.
^ Top
Ray

Member

Posts: 6

Joined: 1/8/2004
Location: Perth, Australia

User Profile
 
Subject : RE: Metastock Data
Posted : 6/18/2011 6:38 PM
Post #24233 - In reply to #24226

Thank you jawjahtek, I tried that but still I only see OmniData not Easy Data. I may have to contact Nirvana?


^ Top


This accout has been deleted
 
Subject : RE: Metastock Data
Posted : 6/19/2011 10:42 AM
Post #24236 - In reply to #24226

Ray,
in the focus list, push the pencil icon. This will open the data window. In teh top, you can select data source from a drop down list. Select here 'user data'.

When user data is selected, you can at the right of the window navogate/browse to teh folder where you have your metastock data.

Gijs
^ Top


This accout has been deleted
 
Subject : RE: Metastock Data
Posted : 6/19/2011 10:44 AM
Post #24237 - In reply to #24226

I forgot to add, when you have your folder, you will see the available data/symbols. Select the symbols you like and 'add' (arrow) these to teh focus list. When ready, selct teh close button (bottum left. If you select here the red cross, the new selected symbols will not be added.
Gijs
Jump to page : 1
Now viewing page 1 [25 messages per page]
back reply

Legend    Action      Notification  
Administrator
Forum Moderator
Registered User
Unregistered User
E-Mail this thread to a friend
Toggle e-mail notification


Nirvana Systems
For any problems or issues please contact our Webmaster at webmaster@nirvsys.com.