OmniTrader Forum OmniTrader Forum
forums calendars search
today this week
 
register logon control panel Forum Rules
You are currently browsing as a guest.
You should logon to access more features
A Self-Moderated Community - ALL MEMBERS, PLEASE READ!
Vote for Members who contribute the most to your trading, and help us moderate content within the Forums.


  Current location        Thread information  
OmniTrader Archives
OmniTrader 2011 Technical Support
Trade Plan Settings
Last Activity 12/31/2013 1:06 PM
1 replies, 715 viewings

Jump to page : 1
Now viewing page 1 [25 messages per page]
 
back reply
Printer friendly version

^ Top
MB Singh

Member

Posts: 6

Joined: 1/19/2011
Location: New delhi

User Profile
 
Subject : Trade Plan Settings
Posted : 2/18/2012 4:49 AM
Post #25917

Hi
I have not used game mode yet and now when I play it
and want to enter a trade by hitting long or short order,
I get a error window that says "the trade plan has no initial quantity set. Please set initial quantity"

In the help you have used some old version that shows to set trading amount and trade side in a single window but in OT 2011 there is only one option when you start a new game and that is the trade amount.

how to correct this? I could not find this.
please let me know.

regards

MB Singh
^ Top
Barry Cohen

Sage
500010010025
Posts: 5248

Joined: 1/19/2004

User Profile
 
Subject : RE: Trade Plan Settings
Posted : 2/21/2012 10:40 AM
Post #25932 - In reply to #25917

Open the Trade manager by clicking a chevron. Click the Trade Calculator button. Set the default trade size method or set a share or percent value for manual & save it. The buttons should work after you set that.
Jump to page : 1
Now viewing page 1 [25 messages per page]
back reply

Legend    Action      Notification  
Administrator
Forum Moderator
Registered User
Unregistered User
E-Mail this thread to a friend
Toggle e-mail notification


Nirvana Systems
For any problems or issues please contact our Webmaster at webmaster@nirvsys.com.