OmniTrader Professional Forum OmniTrader Professional Forum
forums calendars search
today this week
 
register logon control panel Forum Rules
You are currently browsing as a guest.
You should logon to access more features
A Self-Moderated Community - ALL MEMBERS, PLEASE READ!
Vote for Members who contribute the most to your trading, and help us moderate content within the Forums.


Only Forum Moderators, Administrators, and the owner of this message may delete it.

 
Jez

Member
25
Posts: 28

Joined: 5/14/2006

User Profile
 
Subject : RE: OT2019 Pre Release 2H broke OT2019
Posted : 2/9/2019 9:13 PM
Post #30295 - In reply to #30292

Thanks for your feedback guys. I reinstalled and after a few hours of trouble shooting work, I think I've found the problem. It works fine for US data but when I edit the Exchange Information things break. I'm using ASX EOD data so it is User Data with the exchange being ASX and country being AU. Screenshot shows the working state where Default country and exchange is AU/ASX and Country specific database is US. When I set the Country specific symbols database to AU it then stops working. The effect of leaving the country specific symbols database as US is that the dates are wrong i.e. last trading day is reported as 9 Feb when clearly it was 8 Feb. Any suggestions?
Attached file : Capture.PNG (156KB - 17 downloads)

Deleting message 30295 : RE: OT2019 Pre Release 2H broke OT2019


Nirvana Systems
For any problems or issues please contact our Webmaster at webmaster@nirvsys.com.