OmniTrader Professional Forum - OmniTrader Pro Technical Support
Symbol / Sector / Group not Working?

^ Top
Diamondjag

Posts: 347

Joined: 3/12/2006
Location: Brighton, Colorado

User Profile
 
Subject : Symbol / Sector / Group not Working?
Posted : 12/3/2017 6:39 PM
Post #29718

Used to be...when you clicked the drop down menu at the upper right of the chart where it says "Symbol", then clicked on either Sector, Group, or SubGroup, OT would switch to a chart of that Sector, Group or SubGroup. That is not now working for me. Is that function broken of am I missing a setting?

Thanks
^ Top
Barry Cohen

Posts: 1906

Joined: 1/1/1900

User Profile
 
Subject : RE: Symbol / Sector / Group not Working?
Posted : 12/4/2017 9:40 AM
Post #29719 - In reply to #29718

It's not broken. The MG groups are tied to OmniData EOD, so you'd need to be using that as your feed in an EOD profile.
^ Top
Diamondjag

Posts: 347

Joined: 3/12/2006
Location: Brighton, Colorado

User Profile
 
Subject : RE: Symbol / Sector / Group not Working?
Posted : 12/7/2017 10:22 AM
Post #29737 - In reply to #29719

Thanks. I did have Omnidata EOD checked but I also had Intraday checked under "Advanced" then "Service" tab. I unchecked Intraday and the groups/sector charts started to show up. Just for curiosity I went back and rechecked Intraday and the groups/sector charts still showed up. Closed down OT and restarted. Groups/sector still worked. Go figure.


https://www.omnitrader.com/currentclients/proforum/thread-view.asp?threadid=7532&posts=3