OmniTrader Professional Forum OmniTrader Professional Forum
forums calendars search
today this week
 
register logon control panel Forum Rules
You are currently browsing as a guest.
You should logon to access more features
A Self-Moderated Community - ALL MEMBERS, PLEASE READ!
Vote for Members who contribute the most to your trading, and help us moderate content within the Forums.


  Current location        Thread information  
OmniTrader Professional Forum
Omni Pilot Discussion
Tradebots not working
Last Activity 2/14/2018 1:28 PM
21 replies, 6387 viewings

Jump to page : 1
Now viewing page 1 [25 messages per page]
 
back reply
Printer friendly version

^ Top
Buffalo

Legend
50025
Posts: 540

Joined: 7/11/2007
Location: stafford, va

User Profile
 
Subject : Tradebots not working
Posted : 1/29/2011 11:06 PM
Post #17987

I use omnipilot for live RT trading everyday. This means each night I stop and then re-start the RT trader in OP so it will run the following day. This past week I went on a cruise and set-up omnipilot to use the tradebots to run OT and trade everyday for me.

But the tradebots only work for ONE day (the next day) after you set it up then OT does NOT start-up and run after that even though the tradebots are live and running. The same problem happened in both 2011 and 2010.

The week before last I had the tradebots set-up Tue 18 Jan to test it. On wed 19 Jan OT ran normally and traded (and I got the broker reports, trade entry and exit emails like I have it set to do). So I know the RT trader I set up in the tradebot was set up correctly. It was set to run M-F so wed night I left it alone expecting it to trade on thur and fri. This was a test run before I went on my cruise the following week (this week).

On thur 20 Jan I didn't get any emails (broker report set to be sent evey hour). When I got home the RT trader window showed OT opening up, connecting, then shutting down but no trades. I left it alone to fire OT up and trade on Fri. On fri again I got no emails, nothing. Well I went home early and saw that OT was not actually up and running but if you looked at the RT trader event window in OP it looked like it was. I shut it down completely and then fired up the tradebot in 2010 and OT came up and it acted normally. But that was it - OT never fired up and ran after that.

I am attaching logs from wed 19 Jan, thur 20 Jan and fri the 21st. On the 19th you see in the log when OT analyzes each symbol. There are also errors generated and noted, but these errors are not crashing OT. The logs for thur and fri don't have the analyzing part - just errors. OT itself never fires up although it looks like it did if you look at OP. For fri the 21st - you can see how OP gets shutdown at 1329 - that is me when I get home and see that OT is not running. I took a screen-shot of OP and it shows OT in "real mode" like it is running but you can see in the shot it is not.

Then I tried the tradebots in my 2010 version for the next week and it did ERXACTLY the same thing - ran the first day then didn't after that.

Tradebot is broken. It actually only opens up OT the first day after it is set to run but not after that.

also, what is causing the frequent error type like this one:

"Jan 19, 11:41:41 System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.
at OTBase2011.modOTError.LogErrorInternal(CErrorData oErrorData, Exception oException, Int32 nError, String sErrorDescription, String sStack, Boolean bTopRoutine, Boolean bSilent) in W:\NSBase\Base\modOTError.vb:line 896
at OTBase2011.modOTError.LogError(Exception oException, Int32 nError, String sErrorDescription, String sStack, Boolean bTopRoutine) in W:\NSBase\Base\modOTError.vb:line 353
at OTOmniPilotLanguage2011._CMisc.LogAction(String sMessage, enuLogImportance nLogImportance) in W:\NSOmniPilot\NSOmniPilotLanguage\_CMisc.vb:line 674
at OmniPilot2011._modUserInterface.Script.RTScript.MyOnSignal(SymbolObject oSymbol, SignalObject oSignal) in C:\Program Files\Nirvana\OT2011\VBA\OmniPilot\Temp\UserInterface.txt:line 399" errors?

Please tell Matt Greenslet about this post

NOTE: The Jan 19 OP log was 4MB so I cut out some useless stuff to make it smaller so I could attach all the logs
Attached file : OmniPilotAction_01192011.log (2754KB - 212 downloads)
Attached file : Tradebot fail.PNG (396KB - 270 downloads)
Attached file : OT_110121_090002.log (154KB - 216 downloads)
Attached file : OmniPilotAction_01212011.log (29KB - 238 downloads)
Attached file : OmniPilotAction_01202011.log (35KB - 233 downloads)

^ Top
Matthew Greenslet

Idol
2000252525
Posts: 2077

Joined: 2/27/2006

User Profile
 
Subject : RE: Tradebots not working
Posted : 1/31/2011 11:09 AM
Post #18005 - In reply to #17987

Undoubtedly the reason your pilot script does not run more than one day is because of the runtime error. The scripts are in need of some updating. I have attached a zip file of new pilot scripts with some bug fixes. I believe it will address the particular error you mention here, usability with elite broker, and some other minor fixes. I have been using this scripts for a while now without issue (however every setting has not been thoroughly tested, but I believe it to be stable)

This zip file replaces all the scripts. This means you should delete all scripts you have currently and only use the scripts posted here. There are many more files in this zip than you currently have since I have broken each of the classes, forms, and modules into their own files. This would help those that know some coding to search through the code easier (especially within the Pilot IDE) since there are no longer a bunch of nested classes and thousands of lines of code in a single file.

I have applied a naming convention to each of the files. Anything than starts with a 'c' is a class file, 'frm' is a form class, 'mod' is a module file, and more importantly for the non-programmers anything that starts with 'Start_' is a script which you can set as an active script and run it (and these are the ONLY scripts which you can run)

[Edited by Matthew Greenslet on 1/31/2011 11:11 AM]

Attached file : Pilot Scripts.zip (71KB - 283 downloads)

^ Top
Buffalo

Legend
50025
Posts: 540

Joined: 7/11/2007
Location: stafford, va

User Profile
 
Subject : RE: Tradebots not working
Posted : 1/31/2011 2:24 PM
Post #18006 - In reply to #18005

Thanks Matt - I'll give them a try!
^ Top
Buffalo

Legend
50025
Posts: 540

Joined: 7/11/2007
Location: stafford, va

User Profile
 
Subject : RE: Tradebots not working
Posted : 2/2/2011 1:33 PM
Post #18035 - In reply to #18006

WARNING: These scripts may not work. Running the new scripts today and had a position open from yesterday. In the start_RT_trader OP script I have it set to exit position upon exit signal checked (IOW really exit don't just warn me via email). Exit was generated right after the open but the position never exited.

Matt - please look into this


^ Top
Matthew Greenslet

Idol
2000252525
Posts: 2077

Joined: 2/27/2006

User Profile
 
Subject : RE: Tradebots not working
Posted : 2/2/2011 1:45 PM
Post #18038 - In reply to #17987

As I mentioned in the e-mail you also sent me


I would need your OmniPilot Action log to try to figure out what happened. Chances are its an issue with OT or OmniPilot itself as I verified the code is there in the new scripts to force a position closed when an exit signal is generated and the position is still open.

^ Top
Buffalo

Legend
50025
Posts: 540

Joined: 7/11/2007
Location: stafford, va

User Profile
 
Subject : RE: Tradebots not working
Posted : 2/2/2011 2:40 PM
Post #18039 - In reply to #18038

Yep - I just wanted others to be warned in case there was something amiss
^ Top
Buffalo

Legend
50025
Posts: 540

Joined: 7/11/2007
Location: stafford, va

User Profile
 
Subject : RE: Tradebots not working
Posted : 2/7/2011 7:56 PM
Post #18133 - In reply to #18035

OP 2010 is not exiting positions. See attached - exit generated on 2:30-3;30 bar, exit should have been sent for a bar On Open order which becomes a market order at 3:30. But while OT sees a trade exit (see voteline) OP does not. I got broker status emails every hour from OP and it was connected to MB trading all day. Argggggggggg. Now I have a position with no tradeplan.

BTW using OLD Op scripts because unsure if new scripts are OK with 2010. 2011 has memory leak issue with PR2k so that is unusable.

I am going to try the new scripts from Matt but what is going on? No reliable OP = no UTM. When the tradebots failed the last week of Jan while I was gone (failed due to OT errors - PR2k) I missed 4 very profitable trades that week (and 2 small losers). This has to stop and OP needs some developer attention to make it more robust!

OP and broker logs attached

[Edited by Buffalo on 2/7/2011 8:12 PM]

Attached file : OP not exiting.PNG (232KB - 271 downloads)
Attached file : OmniPilotAction_02072011.log (4348KB - 104 downloads)
Attached file : Brokerage.txt (7KB - 331 downloads)
Attached file : OmniPilot.log (195KB - 242 downloads)

^ Top
Buffalo

Legend
50025
Posts: 540

Joined: 7/11/2007
Location: stafford, va

User Profile
 
Subject : RE: Tradebots not working
Posted : 2/9/2011 1:20 PM
Post #18155 - In reply to #18133

Did anyone at Nirvana support look at this at all?


^ Top
Buffalo

Legend
50025
Posts: 540

Joined: 7/11/2007
Location: stafford, va

User Profile
 
Subject : RE: Tradebots not working
Posted : 2/14/2011 1:10 AM
Post #18190 - In reply to #18005

Matt/Nirvana

The new OT11 pilot scripts are not compiling now. I don't know why - I did not mess with them in any way

Here is an example:
FileName: UserInterface.txt; Line: 209; Char: 0; Error Number: BC30562; 'enuScriptType' is ambiguous between declarations in Modules 'OmniPilot2011._modCommon' and 'OmniPilot2011._modmodCommon'.
FileName: UserInterface.txt; Line: 287; Char: 0; Error Number: BC30562; 'typeBatchOrder' is ambiguous between declarations in Modules 'OmniPilot2011._modCommon' and 'OmniPilot2011._modmodCommon'.
FileName: UserInterface.txt; Line: 370; Char: 0; Error Number: BC30562; 'enuTradeAction' is ambiguous between declarations in Modules 'OmniPilot2011._modCommon' and 'OmniPilot2011._modmodCommon'.
FileName: UserInterface.txt; Line: 391; Char: 0; Error Number: BC30562; 'GetSignalName' is ambiguous between declarations in Modules 'OmniPilot2011._modCommon' and 'OmniPilot2011._modmodCommon'.
FileName: UserInterface.txt; Line: 392; Char: 0; Error Number: BC30562; 'GetSignalName' is ambiguous between declarations in Modules 'OmniPilot2011._modCommon' and 'OmniPilot2011._modmodCommon'.
FileName: UserInterface.txt; Line: 398; Char: 0; Error Number: BC30562; 'enuTradeAction' is ambiguous between declarations in Modules 'OmniPilot2011._modCommon' and 'OmniPilot2011._modmodCommon'.
FileName: UserInterface.txt; Line: 400; Char: 0; Error Number: BC30562; 'enuTradeAction' is ambiguous between declarations in Modules 'OmniPilot2011._modCommon' and 'OmniPilot2011._modmodCommon'.
FileName: UserInterface.txt; Line: 400; Char: 0; Error Number: BC30562; 'enuTradeAction' is ambiguous between declarations in Modules 'OmniPilot2011._modCommon' and 'OmniPilot2011._modmodCommon'.
FileName: UserInterface.txt; Line: 410; Char: 0; Error Number: BC30562; 'GetSignalName' is ambiguous between declarations in Modules 'OmniPilot2011._modCommon' and 'OmniPilot2011._modmodCommon'.

This same exact error continues till it hits the max number of errors

I use OP EVERYDAY to trade so please help me with this. due to the memory errors in 2011 PR2k I have been using 2010. But I have a new strat I was going to use today that needs 2011 (doesn't work in 2010) so I am SOL until we can figure this out
^ Top
Barry Cohen

Icon
1000500100100100100
Posts: 1902

Joined: 1/1/1900

User Profile
 
Subject : RE: Tradebots not working
Posted : 2/14/2011 1:54 PM
Post #18193 - In reply to #18190

I get the same compile errors, Bill.
^ Top
Matthew Greenslet

Idol
2000252525
Posts: 2077

Joined: 2/27/2006

User Profile
 
Subject : RE: Tradebots not working
Posted : 2/14/2011 7:03 PM
Post #18194 - In reply to #17987

From the error message I would have to deduce that you have two files, one called modCommon and the other modmodCommon. Which one is correct I can not tell you but one of them needs to be deleted as they contain methods with the same signature.
^ Top
Buffalo

Legend
50025
Posts: 540

Joined: 7/11/2007
Location: stafford, va

User Profile
 
Subject : RE: Tradebots not working
Posted : 2/14/2011 8:22 PM
Post #18195 - In reply to #18194

Matt

I thought the same thing but I could not find the other file. I searched the whole computer for *modmodcommon*.*, *modmod*.*, and modmodcommon.txt - Nothing. The modcommon.txt (1 mod) is one of files you wrote and it's in the vba/op folder.

Those compile errors occur on my XP machine. On my Win7x64 machine it fails to compile as well but the error I get is:

FileName: ; Line: 0; Char: 0; Error Number: BC30041; Maximum number of errors has been exceeded.

[Edited by Buffalo on 2/14/2011 8:38 PM]

^ Top
Matthew Greenslet

Idol
2000252525
Posts: 2077

Joined: 2/27/2006

User Profile
 
Subject : RE: Tradebots not working
Posted : 2/15/2011 8:57 AM
Post #18196 - In reply to #17987

You don't need to search ur whole machine. If OT is not listed in the OP UI you are fine. How about one file called modCommon and another just called Common?
^ Top
Barry Cohen

Icon
1000500100100100100
Posts: 1902

Joined: 1/1/1900

User Profile
 
Subject : RE: Tradebots not working
Posted : 2/15/2011 9:49 AM
Post #18197 - In reply to #18196

Thanks for helping, Matt. I deleted common.txt & it compiled successfully. modCommon.txt remains.

[Edited by Barry Cohen on 2/15/2011 9:51 AM]

^ Top
Buffalo

Legend
50025
Posts: 540

Joined: 7/11/2007
Location: stafford, va

User Profile
 
Subject : RE: Tradebots not working
Posted : 2/15/2011 10:20 AM
Post #18198 - In reply to #18196

Matt/Barry

So if I delete the "common.txt" file it should be ok?
^ Top
Barry Cohen

Icon
1000500100100100100
Posts: 1902

Joined: 1/1/1900

User Profile
 
Subject : RE: Tradebots not working
Posted : 2/15/2011 10:32 AM
Post #18199 - In reply to #18198

Yes, try that. You probably have it saved in the C:\Program Files\Nirvana\OT2011\VBA\OmniPilot\Nirvana already.
^ Top
Buffalo

Legend
50025
Posts: 540

Joined: 7/11/2007
Location: stafford, va

User Profile
 
Subject : RE: Tradebots not working
Posted : 2/15/2011 11:57 AM
Post #18200 - In reply to #18199

Barry

On my computer I remember it was in one folder up - C:\Program Files\Nirvana\OT2011\VBA\OmniPilot along with the modCommon.txt file. Should I purge one if it is also in the \nirvana sub-folder?
^ Top
Barry Cohen

Icon
1000500100100100100
Posts: 1902

Joined: 1/1/1900

User Profile
 
Subject : RE: Tradebots not working
Posted : 2/15/2011 12:28 PM
Post #18201 - In reply to #18200

Just open OmniPilot & delete common.txt on the left hand side. The Nirvana folder is just a backup folder.
^ Top
Buffalo

Legend
50025
Posts: 540

Joined: 7/11/2007
Location: stafford, va

User Profile
 
Subject : RE: Tradebots not working
Posted : 2/16/2011 7:14 PM
Post #18203 - In reply to #18201

OK I am getting very frustrated with this and it seems like Nirvana support isn't looking into any of it.

First I am convinced there is something wrong with the new pilot scripts. Read this thread - it started because OP tradebots did not fire up OT while I was gone (missed 6 trades, 4 profitable). great. Seemed like this was due to the PR2k memory issue

Matt put out his new scripts. The first day I tried them OP/OT did not exit a trade! I manually exited a trade - this reduced the trades profit by over 25% (the next day it gapped lower). Nice

After that (3rd MAJOR OP/OT screw-up) I went back to 2010 and ran it.

But I finished developing a new strat that uses 2011 capability so I HAD to re-try 2011 OP/OT again. First it didn't compile this time. It did before but not this next time. Barry helped figure out to delete the common.txt.

OK so today it compiles and ran, no errors, but did NOT enter a trade! Of course the trade is currently profitable (still open - see screenshot). My systems don't trade a lot - approx 2/day - so when I miss a trade it really impacts my results. OP emails look like they were sent but I never got any (like I usually do). I have it sent to email me for brokerage disconnects, broker report every hour, etc. I get the emails. I had my wife check OP/OT during the day and OT was up, green in the MB trading window, no errors popping up, internet connected and working (she doesn't know anything about OT so that was as much as she could tell me).

Attached OP, OT and brokerage logs. Of course I know OP was set up to trade - I have been using it for over a year.

I wonder - when was the last time OP/OT was tested by nirvana? Has it been tested, using real trades (like 1 share) with both brokers? It certainly doesn't seem like it. Matt was gracious enough to share personal code that seemed to be working for him, but I don't think it is ready for primetime - at least not on my win XP machine with 2011 PR2k.

So is anyone going to REALLY help me with OP/OT? Is anyone going to REALLY test it and robust up the OP scripts?

Read all these posts - I have not heard anyone even attempt to address the fact that OP didn't exit 2 different trades at two different days (one in 2011 and one in 2010).

OP, OT and brokerage logs attached
Attached file : another missed trade.PNG (116KB - 272 downloads)
Attached file : OmniPilotAction_02162011.log (1KB - 208 downloads)
Attached file : OT2-16.log (36KB - 198 downloads)
Attached file : Brokerage.txt (3KB - 248 downloads)

^ Top
Ryan Olson

Veteran
10025
Posts: 147

Joined: 12/29/2006
Location: Austin, Tx

User Profile
 
Subject : RE: Tradebots not working
Posted : 2/17/2011 9:50 AM
Post #18204 - In reply to #17987


Buffalo,

I have also responded to you via email but wanted to follow up here as well. From the logs you have sent in the problem doesn't seem to be an OmniPilot problem as much as an OT error that is happening as it comes up.

2/16/2011 8:58:34 AM Error 91: Object reference not set to an instance of an object..

Along with the information that I asked for in your email could you please provide me with a copy of your profile so that I can test this out also.

Thanks for your assistance and patience.


^ Top
Buffalo

Legend
50025
Posts: 540

Joined: 7/11/2007
Location: stafford, va

User Profile
 
Subject : RE: Tradebots not working
Posted : 2/17/2011 11:04 AM
Post #18208 - In reply to #18204

Ryan

I am at work so it will be later.

Those OT errors you noticed pop up only as OT is starting up, but then no more. I just noticed this in OP log:

Feb 16, 08:57:00 Script: Setting up your OmniTrader Environment
Feb 16, 08:57:00 OmniPilot: StartOT
Feb 16, 16:25:25 OmniPilot: OpenProfile: RT LTBeta HTC
Feb 16, 16:25:28 OmniPilot: Using Broker: MB Trading Account: xxxxxxx
Feb 16, 16:25:28 Script: OnMarketOpen has completed
Feb 16, 16:25:31 Script: Dont trade after 4:00 PM
Feb 16, 17:25:29 OmniPilot: EMailing william.leake@pentagon.af.mil: 'OmniPilot: Broker Report'; 'Current Open Orders
-----------------------------------------------

At 857 am OP starts OT but the profile doesn't open till 425pm - after the market has closed! I got the 525pm email as well.

Looking at the OT log OT has 5-6 errors as it starts up but those are done by 904am. Then it looks like OT is up and running by 906am and there are no more errors logged until I came home and shut OT down at 652pm:

2/16/2011 9:05:19 AM Mode change from Startup Mode --> Real Mode
2/16/2011 9:05:19 AM OpenProfile(RT LTBeta HTC)

2/16/2011 9:06:22 AM Initializing RealTime datafeed: OmniData
2/16/2011 9:06:22 AM Concurrent Stream Connect: No concurrent process detected.
2/16/2011 9:06:22 AM Stream Server: Trying to connect to 64.125.223.20:26093.
2/16/2011 9:06:22 AM Streaming Server API initialized: server version=2.0.0, client version=2.0.9, latest version=2.0.9
2/16/2011 9:06:22 AM History Server: Trying to connect to 64.125.223.20:26097
2/16/2011 9:06:22 AM History Server API initialized: server version=1.0.2, client version=1.0.7, latest version=1.0.7
2/16/2011 9:06:22 AM History server: Connection established.
2/16/2011 9:06:22 AM History server: Connected and ready for requests.
2/16/2011 9:06:23 AM History Server: Connect succeeded - 64.125.223.20:26097.
2/16/2011 9:06:23 AM Stream server: Connection established.
2/16/2011 9:06:23 AM Stream server: Connected and ready for requests
2/16/2011 9:06:23 AM Stream Server: Connect succeeded - 64.125.223.20:26093.
2/16/2011 9:06:24 AM RealTime OnLogon: Success
2/16/2011 9:06:24 AM RealTime OnConnect: Success
2/16/2011 9:06:29 AM RTDatafeed: Success
2/16/2011 6:52:42 PM goMain.MDIForm_QueryUnload: FormControlMenu
2/16/2011 6:52:42 PM gmdiMain.FileExit
2/16/2011 6:52:42 PM Analysis thread terminated.

So by 906am it looks like OT was running and not generating errors, it was connected to MB Trading and the data server, but OP doesn't see the "onstartup" complete till 525pm?

BTW I re-loaded the OLD OP scripts for today. At least I did get a broker report as expected at 10am
^ Top
Buffalo

Legend
50025
Posts: 540

Joined: 7/11/2007
Location: stafford, va

User Profile
 
Subject : RE: Tradebots not working
Posted : 8/9/2013 6:19 PM
Post #22155 - In reply to #17987

RE: "I use omnipilot for live RT trading everyday. This means each night I stop and then re-start the RT trader in OP so it will run the following day. This past week I went on a cruise and set-up omnipilot to use the tradebots to run OT and trade everyday for me.

But the tradebots only work for ONE day (the next day) after you set it up then OT does NOT start-up and run after that even though the tradebots are live and running. The same problem happened in both 2011 and 2010."

This post was over 2 1/2 years ago. The tradebots script has not been updated AFAIK in the last two versions of OT, and it seems to still not work.

On wed, 7 aug I left for work with OT/OP set up and ready to go like I always do. I used OP via the RT Trader script (normal - NOT using tradebots script). Everything worked as advertised.

Since I had a quick one night work event and I wanted to try Tradebots again since next week (I will also be away and hoped to continue to use OP/OT to trade) I set up OP to use tradebots on Thur and fri this week.

But the tradebots script failed again

It does not work past the first day (and in this case it failed both days)

On Thur morning I left the house with OT up and running and in the trading profile. omnidata was up and connected, MB trading was connected.

yet looking at my OP log (attached) it acts as if it wasn't connected to MB trading (it was) and then just quit. yet after it says it can't connect to the MB account, it said it was connected. Then at 5:37PM it says the startup and initialization failed. What? It was started, connected and ready to go BEFORE Op was brought up to start trading at 0800:

from my OP log for thur 8 Aug:
"Aug 08, 08:00:00 OmniPilot: StartOT
Aug 08, 08:00:01 Script: Setting up your OmniTrader Environment
Aug 08, 08:00:01 OmniPilot: StartOT
Aug 08, 08:00:01 OmniPilot: SetRealMode: Already in real-mode.
Aug 08, 08:00:01 OmniPilot: OpenProfile: RT Index 100
Aug 08, 08:00:01 OmniPilot: Could not set account, it does not exist!
Aug 08, 08:00:01 OmniPilot: SetBroker(MB Trading, 2fc103XX) failed!! Continuing to use Broker: MB Trading Account: 2FC103XX
Aug 08, 17:37:14 Script: OT Startup and initialization failed!
Aug 08, 17:37:14 Script: Bot 'RT 100' stopped.
Aug 08, 17:37:14 Script: Trading Closed.
Aug 08, 17:37:17 Script: Bot 'RT 100' stopped."

I did not get any emails from OP the entire day - OP just quit on me

Then for today, 9 Aug NOTHING. tradebots didn't even try to engage OP or OT. hen I got home I found OP/trdebots up, OT up and in the correct profile (as I left it the previous morning), MB connected and in the green. But the OP log showed the first entry at 5:12 PM when I manually stopped the tradebot script. NOTHING from 0800 when tradebots was supposed to wake up Op and start its process. So tradebots didn't even attempt to engage Op today:

"Aug 09, 17:12:07 OmniPilot: Stopping OmniPilot Script

Aug 09, 17:12:07 OmniPilot: Waiting for script to stop.
Aug 09, 17:12:07 OmniPilot: Script stopped.
Aug 09, 17:12:11 OmniPilot: Build OK
Aug 09, 17:12:11 OmniPilot: Starting OmniPilot Script: TradeBots.txt
Aug 09, 17:12:11 OmniPilot: OnStartup completed.
Aug 09, 17:14:01 Script: Bot 'RT 100' stopped.
Aug 09, 17:14:05 OmniPilot: Stopping OmniPilot Script
Aug 09, 17:14:05 OmniPilot: Waiting for script to stop.
Aug 09, 17:14:05 OmniPilot: Script stopped.
Aug 09, 17:14:07 OmniPilot: Stopping OmniPilot Script
Aug 09, 17:14:07 OmniPilot: Script stopped.
Aug 09, 17:14:07 OmniPilot: ----- Exiting OmniPilot ---"

There was NO OT log nor brokerage log generated from either day. When I shut OT down tonite NO error codes popped up.

As I have posted before, Tradebots do NOT work. PLEASE fix them - the script is a great add-on to OP and potentially allows us to trade even while away from home
Attached file : OmniPilotAction_08082013.log (2KB - 194 downloads)
Attached file : OmniPilotAction_08092013.log (0KB - 174 downloads)

Jump to page : 1
Now viewing page 1 [25 messages per page]
back reply

Legend    Action      Notification  
Administrator
Forum Moderator
Registered User
Unregistered User
E-Mail this thread to a friend
Toggle e-mail notification


Nirvana Systems
For any problems or issues please contact our Webmaster at webmaster@nirvsys.com.