OmniTrader Professional Forum OmniTrader Professional Forum
forums calendars search
today this week
 
register logon control panel Forum Rules
You are currently browsing as a guest.
You should logon to access more features
A Self-Moderated Community - ALL MEMBERS, PLEASE READ!
Vote for Members who contribute the most to your trading, and help us moderate content within the Forums.


  Current location        Thread information  
OmniTrader Professional Forum
Trade Plans In Strategies
How To Move Activated Trade Plans
Last Activity 5/21/2018 12:01 PM
2 replies, 1493 viewings

Jump to page : 1
Now viewing page 1 [25 messages per page]
 
back reply
Printer friendly version

^ Top
John W

Regular
2525
Posts: 63

Joined: 6/18/2011
Location: Sydney, NSW, Australia

User Profile
 
Subject : How To Move Activated Trade Plans
Posted : 3/28/2014 5:45 AM
Post #22817

I'm considering moving my trading to another PC.

I have the profile, Trade Plans, VBA Stops and scripts and strategies copied across, all works fine with Paper broker, computer B's Profile operates and back tests as an exact copy of Computer A.

The key question is that I have open trades with Transcend that have active Trade plans in play, does anything else need to be copied across to ensure the open trades continue to be managed?

I presume I would copy the OT2014>Brokerage>Logs and OT2014>Brokerage>Transcend folders across outside normal market hours?
I presume I don't copy the OT2014>Brokerage>Brokerage.otd file across?

Any other points to watch?
^ Top
Barry Cohen

Icon
1000500100100100100
Posts: 1906

Joined: 1/1/1900

User Profile
 
Subject : RE: How To Move Activated Trade Plans
Posted : 3/31/2014 10:31 AM
Post #22825 - In reply to #22817

Brokerage.otd is the only other thing that you would need.
^ Top
John W

Regular
2525
Posts: 63

Joined: 6/18/2011
Location: Sydney, NSW, Australia

User Profile
 
Subject : RE: How To Move Activated Trade Plans
Posted : 3/31/2014 5:55 PM
Post #22827 - In reply to #22825

Thanks Barry, the one file I didn't think needed copying did in fact need to be copied. I'm glad I asked!
Jump to page : 1
Now viewing page 1 [25 messages per page]
back reply

Legend    Action      Notification  
Administrator
Forum Moderator
Registered User
Unregistered User
E-Mail this thread to a friend
Toggle e-mail notification


Nirvana Systems
For any problems or issues please contact our Webmaster at webmaster@nirvsys.com.