OmniTrader Professional Forum OmniTrader Professional Forum
forums calendars search
today this week
 
register logon control panel Forum Rules
You are currently browsing as a guest.
You should logon to access more features
A Self-Moderated Community - ALL MEMBERS, PLEASE READ!
Vote for Members who contribute the most to your trading, and help us moderate content within the Forums.


  Current location        Thread information  
OmniTrader Pro Resource Forum
OmniTrader Pro Technical Support
OT hang if editing TradePlan when AutoTrade starts
Last Activity 6/18/2018 10:21 AM
1 replies, 272 viewings

Jump to page : 1
Now viewing page 1 [25 messages per page]
 
back reply
Printer friendly version

^ Top
Steve Luerman

Veteran
100
Posts: 113

Joined: 2/15/2007
Location: Boulder, CO

User Profile
 
Subject : OT hang if editing TradePlan when AutoTrade starts
Posted : 5/25/2017 3:48 PM
Post #29570

Barry,
I happened to be editing a TradePlan when AutoTrade started its "Update Portfolio" step. I tried to exit the TradePlan but couldn't, so waited for the "Update Portfolio" step to complete. After completion, I still couldn't exit the TradePlan, and had to terminate the OT task.

Not a big deal. Just have to make sure to disable AutoTrade before doing anything of that sort. But would be nice if it wouldn't result in OT hanging.

^ Top
Barry Cohen

Icon
1000500100100100252525
Posts: 1896

Joined: 1/1/1900

User Profile
 
Subject : RE: OT hang if editing TradePlan when AutoTrade st
Posted : 5/25/2017 4:12 PM
Post #29571 - In reply to #29570

Ok Steve, thanks.
Jump to page : 1
Now viewing page 1 [25 messages per page]
back reply

Legend    Action      Notification  
Administrator
Forum Moderator
Registered User
Unregistered User
E-Mail this thread to a friend
Toggle e-mail notification


Nirvana Systems
For any problems or issues please contact our Webmaster at webmaster@nirvsys.com.