OmniTrader Professional Forum OmniTrader Professional Forum
forums calendars search
today this week
 
register logon control panel Forum Rules
You are currently browsing as a guest.
You should logon to access more features
A Self-Moderated Community - ALL MEMBERS, PLEASE READ!
Vote for Members who contribute the most to your trading, and help us moderate content within the Forums.


  Current location        Thread information  
OmniTrader Pro Resource Forum
OmniTrader Pro Technical Support
Symbol Import not working
Last Activity 12/14/2018 10:04 AM
1 replies, 253 viewings

Jump to page : 1
Now viewing page 1 [25 messages per page]
 
back reply
Printer friendly version

^ Top
LSJ

Regular
252525
Posts: 80

Joined: 7/23/2012
Location: Citrus Springs, FL

User Profile
 
Subject : Symbol Import not working
Posted : 10/25/2017 9:01 AM
Post #29673

With OT2Q I am unable to add symbols to a new focus list by any of the methods outlined in Barry's post.
Is this a 2Q bug?
^ Top
Barry Cohen

Icon
1000500100100100100
Posts: 1916

Joined: 1/1/1900

User Profile
 
Subject : RE: Symbol Import not working
Posted : 10/25/2017 9:48 AM
Post #29674 - In reply to #29673

I'm not aware of any issue with it. I'm not sure what post of mine you're referring to, so what method's are you using to import symbols? What profile type is it? (stocks, futures, EOD, RT, etc). What is the behavior? Can you post a screenshot?
Jump to page : 1
Now viewing page 1 [25 messages per page]
back reply

Legend    Action      Notification  
Administrator
Forum Moderator
Registered User
Unregistered User
E-Mail this thread to a friend
Toggle e-mail notification


Nirvana Systems
For any problems or issues please contact our Webmaster at webmaster@nirvsys.com.