OmniTrader Professional Forum OmniTrader Professional Forum
forums calendars search
today this week
 
register logon control panel Forum Rules
You are currently browsing as a guest.
You should logon to access more features
A Self-Moderated Community - ALL MEMBERS, PLEASE READ!
Vote for Members who contribute the most to your trading, and help us moderate content within the Forums.


  Current location        Thread information  
OmniTrader Professional Forum
OmniScripts
Indicator in Strategy Filter Block
Last Activity 5/21/2019 6:49 AM
1 replies, 175 viewings

Jump to page : 1
Now viewing page 1 [25 messages per page]
 
back reply
Printer friendly version

^ Top
Gottfried

Member
25
Posts: 35

Joined: 4/14/2006
Location: 2500 Biel Switzerland

User Profile
 
Subject : Indicator in Strategy Filter Block
Posted : 10/14/2018 8:29 PM
Post #30153

I have created an indicator in Omnilanguage. It appears in the indicatorlist for charting and it works fine. But i doesn't appaear in the list for adding to the strategy filter block. What can I do?
^ Top
Jim Dean

Sage
20001000100100
Posts: 3203

Joined: 3/13/2006
Location: L'ville, GA

User Profile
 
Subject : RE: Indicator in Strategy Filter Block
Posted : 10/14/2018 9:04 PM
Post #30154 - In reply to #30153

Just type it’s name, then in parens, list it’s param values (if any).

Example: MyIndic(par1,par2)

Jump to page : 1
Now viewing page 1 [25 messages per page]
back reply

Legend    Action      Notification  
Administrator
Forum Moderator
Registered User
Unregistered User
E-Mail this thread to a friend
Toggle e-mail notification


Nirvana Systems
For any problems or issues please contact our Webmaster at webmaster@nirvsys.com.