OmniTrader Professional Forum OmniTrader Professional Forum
forums calendars search
today this week
 
register logon control panel Forum Rules
You are currently browsing as a guest.
You should logon to access more features
A Self-Moderated Community - ALL MEMBERS, PLEASE READ!
Vote for Members who contribute the most to your trading, and help us moderate content within the Forums.


  Current location        Thread information  
OmniTrader Pro Resource Forum
OmniTrader Pro Technical Support
Root element missing (on Omnitrader start up)
Last Activity 5/28/2019 2:28 PM
1 replies, 86 viewings

Jump to page : 1
Now viewing page 1 [25 messages per page]
 
back reply
Printer friendly version

^ Top
Don Shaw

New User

Posts: 4

Joined: 4/3/2018
Location: Tiburon CA 94920

User Profile
 
Subject : Root element missing (on Omnitrader start up)
Posted : 5/24/2019 12:51 PM
Post #30423

When I start up Omnitrader 2019, I get a message that "Root Element is Missing"
the caption on the message also refers to $ to equity load failure...

anyone have experience with this and can offer a solution?

Thanks.

Don
^ Top
Barry Cohen

Icon
100050010010010010025
Posts: 1938

Joined: 1/1/1900

User Profile
 
Subject : RE: Root element missing (on Omnitrader start up)
Posted : 5/28/2019 2:28 PM
Post #30438 - In reply to #30423

I believe you contacted out support team & got this resolved. If not, please let me know.
Jump to page : 1
Now viewing page 1 [25 messages per page]
back reply

Legend    Action      Notification  
Administrator
Forum Moderator
Registered User
Unregistered User
E-Mail this thread to a friend
Toggle e-mail notification


Nirvana Systems
For any problems or issues please contact our Webmaster at webmaster@nirvsys.com.