OmniTrader Professional Forum OmniTrader Professional Forum
forums calendars search
today this week
 
register logon control panel Forum Rules
You are currently browsing as a guest.
You should logon to access more features
A Self-Moderated Community - ALL MEMBERS, PLEASE READ!
Vote for Members who contribute the most to your trading, and help us moderate content within the Forums.


  Current location        Thread information  
OmniTrader Professional Forum
OmniScan
import scans
Last Activity 5/28/2019 4:24 PM
9 replies, 155 viewings

Jump to page : 1
Now viewing page 1 [25 messages per page]
 
back reply
Printer friendly version

^ Top
Duxx

Elite
50010010010025
Posts: 827

Joined: 2/18/2009

User Profile
 
Subject : import scans
Posted : 5/26/2019 8:21 AM
Post #30429

Can someone remind me how to import a scan to my OT please?

Thank you
^ Top
LSJ

Veteran
100
Posts: 103

Joined: 7/23/2012
Location: Citrus Springs, FL

User Profile
 
Subject : RE: import scans
Posted : 5/26/2019 10:45 AM
Post #30430 - In reply to #30429

I assume you are talking about scans from other sources than Omnidata?

Here's a blurb on that:
Also, custom OmniScans are saved automatically & manually. The stocks.otd (which is a much larger file size) file mentioned above contains all OmniScans while the backups contain only the user created custom scans. To access the OmniScan backup & restore functions right-click any OmniScan list while inside OmniScan & select List Maintenance. The OmniScan backups are saved in the following locations:

Vista/Windows 7/8/10 - C:\ProgramData\NirvanaSystems\OmniScan

Otherwise, I get stock lists from other sites and often they have an export to excel. If so, I save it as a .csv and then do an import using file/import/symbol list/browse. I import it into an empty "My Symbols" list and then rename it to something appropriate.

If they don't have an excel import and you can save it as a text file you can then create a .csv.

I have not tested all variations but I have the best luck by pruning my .csv to just symbol and name.


[Edited by LSJ on 5/26/2019 10:47 AM]

^ Top
Duxx

Elite
50010010010025
Posts: 827

Joined: 2/18/2009

User Profile
 
Subject : RE: import scans
Posted : 5/28/2019 6:48 AM
Post #30431 - In reply to #30430

Thank you LSJ

I have a new laptop and would like to transfers custom omniscans from my previous laptop to the new one.

so should I put it in omniscan folder?

Thank you again
^ Top
LSJ

Veteran
100
Posts: 103

Joined: 7/23/2012
Location: Citrus Springs, FL

User Profile
 
Subject : RE: import scans
Posted : 5/28/2019 7:15 AM
Post #30432 - In reply to #30429

Lookup post #19324 in the OTPro forum. There's a couple message that cover it well.
I went through the same thing trying to sync up OT on three computers.
^ Top
Jim Dean

Sage
20001000100100
Posts: 3209

Joined: 3/13/2006
Location: L'ville, GA

User Profile
 
Subject : RE: import scans
Posted : 5/28/2019 7:43 AM
Post #30433 - In reply to #30432

Hi Larry

Do you know a way to search for a post by its number? I’ve never been able to figure that out. I think you need to provide a link. (Ie a url)
^ Top
LSJ

Veteran
100
Posts: 103

Joined: 7/23/2012
Location: Citrus Springs, FL

User Profile
 
Subject : RE: import scans
Posted : 5/28/2019 7:48 AM
Post #30434 - In reply to #30429

Jim,
I just tried it using the number (19324), checked subject and body, no time limit and it came up.

I had saved the post in Onenote say had it handy.

Tried it again and it look like I'm finding the reference to the number in the body. Whatever works!

[Edited by LSJ on 5/28/2019 7:53 AM]

^ Top
Jim Dean

Sage
20001000100100
Posts: 3209

Joined: 3/13/2006
Location: L'ville, GA

User Profile
 
Subject : RE: import scans
Posted : 5/28/2019 8:51 AM
Post #30435 - In reply to #30434

When I tried it, the only thing that came up was this thread. With both subject and body checked, and no time limit.

Is it on this forum or a different one?

Fwiw - links always work ;-)
^ Top
LSJ

Veteran
100
Posts: 103

Joined: 7/23/2012
Location: Citrus Springs, FL

User Profile
 
Subject : RE: import scans
Posted : 5/28/2019 9:14 AM
Post #30436 - In reply to #30435

The OTForum.

And UR right: https://www.omnitrader.com/currentclients/otforum/thread-view.asp?threadid=15815

Shoulda done that
^ Top
Jim Dean

Sage
20001000100100
Posts: 3209

Joined: 3/13/2006
Location: L'ville, GA

User Profile
 
Subject : RE: import scans
Posted : 5/28/2019 9:46 AM
Post #30437 - In reply to #30436

Thanks.

Fwiw, I’d been searching the OT Pro forum per the earlier post.
^ Top
Barry Cohen

Icon
100050010010010010025
Posts: 1938

Joined: 1/1/1900

User Profile
 
Subject : RE: import scans
Posted : 5/28/2019 4:24 PM
Post #30439 - In reply to #30431

To access the OmniScan backup & restore functions right-click any OmniScan list while inside OmniScan & select List Maintenance. The OmniScan backups are saved in the following location:

C:\ProgramData\NirvanaSystems\OmniScan

Transfer the manual or auto backup file to the new machine to the same location. Go back to List Maintenance in OmniScan & perform the restore function.

Jump to page : 1
Now viewing page 1 [25 messages per page]
back reply

Legend    Action      Notification  
Administrator
Forum Moderator
Registered User
Unregistered User
E-Mail this thread to a friend
Toggle e-mail notification


Nirvana Systems
For any problems or issues please contact our Webmaster at webmaster@nirvsys.com.