OmniTrader Professional Forum OmniTrader Professional Forum
forums calendars search
today this week
 
register logon control panel Forum Rules
You are currently browsing as a guest.
You should logon to access more features
A Self-Moderated Community - ALL MEMBERS, PLEASE READ!
Vote for Members who contribute the most to your trading, and help us moderate content within the Forums.


  Current location        Thread information  
OmniTrader Pro Resource Forum
OmniTrader Pro Technical Support
Market Scans - Can't Create Active X
Last Activity 9/18/2019 6:38 AM
1 replies, 144 viewings

Jump to page : 1
Now viewing page 1 [25 messages per page]
 
back reply
Printer friendly version

^ Top
Diamondjag

Legend
1001001002525
Posts: 356

Joined: 3/12/2006
Location: Brighton, Colorado

User Profile
 
Subject : Market Scans - Can't Create Active X
Posted : 6/27/2019 11:48 AM
Post #30470

In referring to Market Scans,the RTSS brochure says "when you see a hot candidate, just double-click and it will instantly appear inside OmniTrader or Visual Trader. When I double-click I get a "Can't Create Active X" error message.



[Edited by Diamondjag on 6/27/2019 11:54 AM]

Attached file : Can't Create Active X.JPG (13KB - 17 downloads)

^ Top
Barry Cohen

Icon
10005001001001001002525
Posts: 1953

Joined: 1/1/1900

User Profile
 
Subject : RE: Market Scans - Can't Create Active X
Posted : 6/27/2019 1:42 PM
Post #30471 - In reply to #30470

We fixed that in an update. Please install this...

http://www.marketscans.com/install
Jump to page : 1
Now viewing page 1 [25 messages per page]
back reply

Legend    Action      Notification  
Administrator
Forum Moderator
Registered User
Unregistered User
E-Mail this thread to a friend
Toggle e-mail notification


Nirvana Systems
For any problems or issues please contact our Webmaster at webmaster@nirvsys.com.